Nytt konsept: VMUG Office Hours

Etter å ha hatt et online møte i dag, uten noen annen agenda en VMworld 2021, og helt uten presentasjoner, prøver vi oss på å videreføre dette konseptet fremover. Selv i en tid der de fleste kanskje er lei av online-møter, ser vi at dette kan være en fin måte for medlemmene å holde kontakten med hverandre på, på tvers av byer og regioner.

Tanken er at det kan være en online møteplass for VMUG Norge medlemmer, gjerne med et gitt tema som utgangspunkt for et møte, men uten en satt agenda og uten PowerPoint. Rett og slett en god gammeldags teknologiprat! Disse møtene vil ikke erstatte de fysiske møtene fremover, de er kun ment som et tillegg.

En annen forskjell ligger i navnet, Office Hours, nemlig at vi forsøker oss på å gjøre dette på dagtid! Planen er at disse møtene kjøres annenhver måned, den første onsdagen i måneden, kl 12:00 — Da kan de som ønsker å kombinere dette med lunsj gjerne gjøre det!

Det første møtet vil bli onsdag 1. desember 2021, det påfølgende møtet blir da 02. februar 2022, og så videre.

Møtene vil være åpen for alle, her er det bare å møte opp om det passer! Detaljer om det første, og videre møter, kommer senere men sett av tiden i kalenderen allerede nå!