Trenger du testlisenser?

EVALExperience

VMUG og VMware har sammen lansert en ny fordel for alle som har VMUG Advantage abonnement. Fra og med nå er 365 dagers testlisenser på en rekke av VMware’s produkter inkludert i VMUG Advantage, i tillegg til de eksisterende fordelene som rabatt på sertifisering, kurs, lisenser og VMworld.

Følgende produkter er inkludert i EVALExperience:

Dersom du allerede har VMUG Advantage vil du få en epost med detaljer om hvordan du får tilgang til lisensene.

For full oversikt over alle fordelene VMUG Advantage gir, og hvor mye du kan spare på å benytte seg av det, sjekk VMUG Advantage Calculator.

Posted in Nyheter and tagged , .

5 Comments

  1. Dette er veldig bra (og på tide)! Men finnes det noe informasjon om begrensninger på disse testlisensene, som for eksempel hvor mange CPUer som er dekket? Blir også litt skeptisk når versjonsnummerne er listet i et slikt abonnement – vil nedlastingene automatisk bli oppdatert til siste versjon, som når vSphere 6 nå snart kommer ut, eller må man da vente til neste renewal av Advantage?

    • Foreløpig ser det ut til at det kun er 2 sockets det er snakk om, noe som er litt lite smart med tanke på at VSAN krever 3 hoster. Så vidt jeg har satt kan man kombinere vSphere og vCloud Suite lisensene slik at du faktisk får 4, men det er jo egentlig å omgå systemet et smule. De siste ryktene sier at dette er under revisjon, og at det vil komme en oppdatering på lisensene relativt raskt.

      Når det gjelder kommende versjoner så regner jeg med at dette ordnes slik at det er mulig å oppdatere lisensene sine når nye versjoner kommer, men jeg har ikke sett noe dokumentasjon på dette ennå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *